Terug

Volg Vandaag Inside

Sjaak Swart adviseert Overmars: ‘Ik zou ze beide naar Ajax halen’

Sjaak Swart adviseert Overmars: ‘Ik zou ze beide naar Ajax halen’

7 mei 2021, 09:23

Nicolás Tagliafico geniet interesse van Inter en verschillende clubs uit de Premier League. Het lijkt Marc Overmars dan ook niet onlogisch dat de Argentijnse back aan het eind van het seizoen vertrekt. 

‘Tagliafico wil een keer een stap gaan maken, die speelt hier inmiddels ook alweer drieënhalf jaar, wordt komende zomer 29. Dat hij openstaat voor een transfer, is geen geheim. Net zoals het algemeen bekend is dat uitgaande transfers een belangrijk deel van onze inkomsten zijn’, zegt de Ajax-directeur in gesprek met Voetbal International

Ook Sjaak Swart lijkt rekening te houden met een vertrek van Tagliafico. ‘Mister Ajax’ schuift Owen Wijndal naar voren als zijn opvolger. ‘Ik zou ‘m halen’, zegt Swart in gesprek met Veronica Inside over de back van AZ. ‘Overmars doet het perfect hoor, ik ga er niet over maar als ik er zou zitten, zou ik ‘m halen.  

Wijndal is niet de enige speler van AZ die Swart graag naar Ajax ziet komen. ‘Die Stengs zou ik ook halen. Dat is ook een type Ajax-speler’, aldus het 82-jarige voetbalicoon.

Sjaak dolblij met Veronica Inside-badjas: 'Derksen heeft 'm o...
8:30
Sjaak dolblij met Veronica Inside-badjas: 'Derksen heeft 'm o...

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.