Terug

Volg Vandaag Inside

Sjaak Polak loopt op geheel eigen wijze leeg: 'Ik word er schijtziek van!'

Sjaak Polak loopt op geheel eigen wijze leeg: 'Ik word er schijtziek van!'

3 apr 2023, 11:31

Dat Sjaak Polak een ongezouten mening heeft, is bij de meeste mensen wel bekend. Hij deed zijn reputatie zondagmiddag eer aan door na afloop van het 2-0 verlies van zijn ADO Vrouwen bij FC Twente even helemaal leeg te lopen voor de camera’s van ESPN.

Als de verslaggever opent met de vraag "Ga je zelf het bruggetje maken?" steekt de oefenmeester van wal: "Nee laat ik dat maar niet doen, anders krijg ik de KNVB weer op m’n dak. Maar het is duidelijk dat dit schandalig is".

Volgens de Haagse oefenmeester werd zijn ploeg een duidelijke penalty ontnomen. "We zien toch met z’n allen dat dit een 100% penalty is?! We hebben deze scheidsrechter nu zo’n beetje 120 keer gehad en 119 keer zijn we het haasje! Ik word er zo moe van!", foetert hij. "Niemand zegt er wat van en ik moet er weer wat van zeggen, ik word daar echt schijt- en schijtziek van!"

Wanneer Polak vertelt dat de scheidsrechter na afloop wel excuses is komen maken, vraagt de verslaggever of hij die dan niet kan aanvaarden. "Als ik nou tegen jouw auto aanrijd en ik kom na drie weken naar je toe, wat denk je dan?! Dan ben je dus mooi te laat! Ik moet me echt inhouden nu! Ik ben echt pissed!", besluit hij zijn relaas.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.