Terug

Volg Vandaag Inside

Sinterklaas verwacht weinig van Directeurtje in De Slimste Mens: ‘Hoogmoed komt voor de val'

6 dec 2023, 14:10

Marco Louwerens behoort tot de kandidaten in het nieuwe seizoen van De Slimste Mens, maar Sinterklaas verwacht weinig van de deelname van ‘Directeurtje’, zo zei hij dinsdag voor de camera van Shownieuws.

“Hij gaat dus meedoen aan De Slimste Mens…sorry hoor, met alle respect maar hoogmoed komt voor de val”, is de Goedheiligman sceptisch.

De Sint heeft weinig geloof in Louwerens, die onlangs vertrok bij Talpa. “Ga maar kijken, je zult het zien… een aardige jongen, maar volgens mij weet hij niet wat hij met zijn leven moet. Daar ga je nooit meer wat van horen, joh. Geloof mij nou maar.”

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.