Terug

Volg Vandaag Inside

'Sinterklaas bij Vandaag Inside was precies wat je er als kijker van hoopte: een bloedordinaire vertoning'

6 dec 2023, 12:25

Angela de Jong schrijft in haar column voor het Algemeen Dagblad dat zij weer enorm genoten heeft van het bezoek van Sinterklaas aan de mannen van Vandaag Inside. "Sinterklaas bij Vandaag Inside was precies wat je er als kijker van hoopte: een bloedordinaire vertoning."

Belangrijk deel van de lol voor Angela is dat Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee ‘genadeloos te kakken’ worden gezet. “Zo was er onder meer een pyjama met allemaal hoofden van Pieter Omtzigt erop voor Johan, een ‘bruine’ plaat voor Wilfred voor vijftig verkochte exemplaren van zijn single Een Aperolletje en een jerrycan tantra massageolie voor B&B vol liefde-fan René, plus een boek van zijn ‘grote vriend’ Maarten van Rossem.”

“En omdat de Sint aan iedereen denkt, reed een shovel een pallet vol azijn de studio in, speciaal voor de immer kritische voetbalverslaggever Valentijn Driessen. Voor Chris Woerts was er een klapperend gebitje en een buitenboordbeugel, want deze Sinterklaas houdt geen rekening met tere zieltjes en bovenmaatse ego’s. Hij doet niets liever dan moppen tappen over hoe hij met zijn geslachtsdeel in het zwembad in Spanje hangt.”

Maar het cadeau van de goedheiligman waar Angela het meeste van genoot was de stripper voor Merel Ek. “Dat bijna naakte, mannelijke model voor Merel was natuurlijk een inkoppertje. Zij is nu eenmaal hun meest geliefde ‘slachtoffer’ als het om filmpjes over blote piemels gaat. Maar het was meteen ook een knipoog naar het ‘Deense model’ dat vorig jaar uit de zak kwam voor Johan. Zelfs de pets op de bil ontbrak niet, dit keer afkomstig van een vrouwelijke gast toen hij de studio uitliep. Het was het toppunt van feminisme, als je het mij vraagt. Daarmee was het de ideale ‘surprise’ om pakjesavond mee af te sluiten.”

Bekijk het gehele fragment van het bezoek van Sinterklaas aan Vandaag Inside bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.