Terug

Volg Vandaag Inside

Sinisterra zes tot acht maanden uit de roulatie

Sinisterra zes tot acht maanden uit de roulatie

17 feb 2020, 16:10

Feyenoord kan dit seizoen geen beroep meer doen op Luis Sinisterra. De Colombiaanse aanvaller raakte zondag in de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle kort voor rust geblesseerd aan zijn knie.

Onderzoek wees maandag uit dat de blessure ernstig is en dat Sinisterra zes tot acht maanden niet kan voetballen. Feyenoord nam Sinisterra in de zomer van 2018 over van de Colombiaanse club Once Caldas. In zijn eerste seizoen kwam hij niet verder dan vijf invalbeurten in de eredivisie. De Colombiaan is sinds dit seizoen een vaste waarde voor de Rotterdammers. Ook speelde hij in diverse Colobiaanse jeugdelftallen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.