Terug

Volg Vandaag Inside

Sinisterra debuteert bij Colombia met nederlaag

Sinisterra debuteert bij Colombia met nederlaag

16 okt 2019, 12:00

Feyenoord-speler Luis Sinisterra heeft zijn debuut gemaakt voor het Colombiaans elftal. De 20-jarige vleugelaanvaller van de Rotterdammers viel in de tweede helft van het duel met Algerije in, maar kon het verschil niet maken. Colombia verloor het vriendschappelijke duel in het Franse Lille met 3-0.

Bondscoach Carlos Queiroz van Colombia bracht Sinisterra in de 46e minuut in de ploeg. Toen stond het 2-0 voor Algerije door treffers van Baghdad Bounedjah en aanvoerder Riyad Mahrez. Die maakte in de tweede helft ook nog de 3-0.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.