Terug

Volg Vandaag Inside

Simeone vreest zwaar tweede deel seizoen voor Atlético

Simeone vreest zwaar tweede deel seizoen voor Atlético

12 feb 2021, 20:52

Coach Diego Simeone vreest dat Atlético Madrid een zware tweede helft van het seizoen in de Spaanse voetbalcompetitie wacht. "Het zal moeilijk zijn onze vorm de komende maanden vast te houden", aldus de Argentijnse trainer van de afgetekende koploper.

"Er is nog niets beslist", vervolgt Simeone. "Ik zie andere teams steeds beter worden. Er zijn sowieso heel veel sterke tegenstanders in La Liga, dat is altijd zo geweest. Om in het tweede deel net zo veel punten te halen als we in het eerste deel hebben gedaan is haast onmogelijk. Dat zie je na zo'n goede start zelden gebeuren."

Atlético werd in 2014 voor het laatste kampioen. Momenteel heeft de club 5 punten voorsprong op Real Madrid, dat ook nog eens twee duels meer heeft gespeeld. Barcelona, met coach Ronald Koeman, staat derde. Atlético speelt zaterdag bij Granada.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.