Terug

Volg Vandaag Inside

Simeone blijft Atlético trouw tot 2022

Simeone blijft Atlético trouw tot 2022

14 feb 2019, 18:05

MADRID (ANP) - Diego Simeone is ook de komende jaren trainer van Atlético Madrid. De passievolle Argentijn trad in december 2011 in dienst bij de club uit Madrid en heeft donderdag zijn contract verlengd tot de zomer van 2022.

Simeone was ook als speler actief voor Atlético, naast onder meer dienstverbanden bij Sevilla, Internazionale en Lazio. Hij speelde 106 interlands voor Argentinië.

Als trainer werkte hij eerst bij enkele clubs in zijn vaderland alvorens de oversteek te maken naar het Italiaanse Catania. In Madrid volgde hij de ontslagen Gregorio Manzano op. Met Atlético werd hij eenmaal Spaanse kampioen, won hij de Spaanse beker en twee keer de Europa League. Ook bereikte Simeone met zijn team twee keer de finale van de Champions League, beide keren werd verloren van stadgenoot Real Madrid.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.