Terug

Volg Vandaag Inside

Silva al weer terug bij Manchester City

Silva al weer terug bij Manchester City

26 dec 2018, 13:04

MANCHESTER (ANP) - Eerder dan verwacht kan Manchester City-manager Pep Guardiola weer een beroep doen op David Silva. De 32-jarige Spanjaard liep op 8 december in een duel met Chelsea een hamstringblessure op. De verwachting was dat hij een maand aan de kant zou staan, maar Silva maakt woensdag al deel uit van de wedstrijdselectie voor de uitwedstrijd tegen Leicester City.

Manchester City moet in achtervolging op koploper Liverpool. Het verschil bedraagt vier punten na de zeldzame thuisnederlaag, afgelopen zaterdag tegen Crystal Palace. Liverpool speelt op 'boxing day' thuis tegen Newcastle United.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.