Terug

Volg Vandaag Inside

Sigrid Kaag reageert op comeback Johan Derksen: 'Het ging niet over de persoon'

Sigrid Kaag reageert op comeback Johan Derksen: 'Het ging niet over de persoon'

17 mei 2022, 17:45

Sigrid Kaag heeft dinsdagmiddag voor de camera van Sam Hagens gereageerd op de terugkeer van Johan Derksen en Vandaag Inside. De politica gaf vorige week aan dat het terecht was dat Johan zou stoppen, ondanks dat ze nog nooit naar Vandaag Inside had gekeken.

De vice-premier laat weten dat ze niet over de persoon Johan Derksen viel, maar over de kaars-anekdote van 'De Snor'. 'Ik heb de fragmenten gezien, en ik heb een uitspraak gedaan over de uitspraken en niet over de persoon'. Verder hoopt Kaag dat er veel aandacht uit gaat naar de behandeling van gevallen van grensoverschrijdend gedrag, ook binnen D66.

Johan gaf maandagavond aan dat de uitspraken van Kaag deels voor zijn terugkeer hebben gezorgd. 'Die vreselijk arrogante mevrouw Kaag .Die nergens van wist en die ons nooit op tv heeft gezien. Die zei: "Het is goed dat hij weg is." En toen zei ze iets heel lelijks, en dat hebben veel mensen niet zo begrepen: "Ik heb vernomen dat dat programmaatje is ontstaan vanuit een voetbalprogramma. Ja, dan begrijp je wel hoe zoiets kan," aldus Derksen, die geen goed woord over heeft voor Kaag. 'En dan denk ik: wat ben je toch een smerige en arrogante trut.'

Johan vertelde maandagavond waarom hij is teruggekeerd bij Vandaag Inside. Bekijk het fragment hieronder.

Waarom Johan Derksen besloot om terug te keren met Vandaag Inside
6:28
Waarom Johan Derksen besloot om terug te keren met Vandaag Inside

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.