Terug

Volg Vandaag Inside

Siemen Mulder krijgt nog één kans om in betaald voetbal actief te blijven

Siemen Mulder krijgt nog één kans om in betaald voetbal actief te blijven

24 apr 2021, 17:10

Scheidsrechter Siemen Mulder is voor de tweede keer gezakt voor de KNVB-conditietest. Dat meldt De Telegraaf. Wanneer de 37-jarige Mulder opnieuw zakt voor de conditietest is de kans groot dat hij niet meer actief mag zijn in het betaald voetbal.

Eerder deze maand wisten Gözübüyük, Blank, en assistenten Joey Waleveld, Maarten Ketting, Charl Schaap en Frank Janssen ook de conditietest niet te halen. Scheidsrechter Gözübüyük had op dat moment wel een knieblessure.

Volgens De Telegraaf raakte Mulder tijdens de conditietest geblesseerd en is daardoor gezakt. Scheidsrechterbaas Dick van Egmond maakt zich nog steeds geen zorgen om de arbiters die niet zijn geslaagd. Mulder krijgt nu de tijd om te herstellen en zich klaar te maken voor zijn derde en laatste conditietest.

Johan is al vaker kritisch geweest op scheidsrechter Siemen Mulder.

Scheidsrechter Siemen Mulder door de mangel: 'Misschien kunnen we hem als therapie een blokfluit geven'
4:27
Scheidsrechter Siemen Mulder door de mangel: 'Misschien kunnen we hem als therapie een blokfluit geven'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.