Terug

Volg Vandaag Inside

Siem de Jong tekent contract voor 1,5 jaar bij sc Heerenveen

Siem de Jong tekent contract voor 1,5 jaar bij sc Heerenveen

4 dec 2020, 16:54

Siem de Jong heeft zich vrijdagmiddag voor anderhalf seizoen aan sc Heerenveen verbonden. De 31-jarige aanvallende middenvelder zat zonder club sinds zijn contract bij de Amerikaanse club FC Cincinnati vorige maand niet werd verlengd.

Technisch manager Gerry Hamstra is blij met de komst van De Jong. 'Je kijkt altijd om je heen naar versterkingen voor je selectie', zegt Hamstra op de clubwebsite. 'Siem is een absolute buitenkans. Met zijn voetballend vermogen en persoonlijkheid is Siem een zeer welkome versterking. Hij beschikt over een geweldige staat van dienst en brengt een karrenvracht aan ervaring met zich mee. Wij zijn trots dat hij voor ons heeft gekozen.'

Eerder voetbalde de zesvoudig international van Oranje onder meer bij Ajax, PSV en Newcastle United. De in Zwitserland geboren De Jong speelde in november 2013 zijn laatste interland tijdens de oefenwedstrijd tegen Colombia (0-0).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.