Terug

Volg Vandaag Inside

Siem de Jong stapt over naar onrustig Cincinnati

Siem de Jong stapt over naar onrustig Cincinnati

20 feb 2020, 17:26

Siem de Jong verlaat Ajax en stapt per direct over naar FC Cincinnati, dat uitkomt in de Amerikaanse profcompetitie MLS. De club heeft de komst van de middenvelder bevestigd. De Jong kwam bij Ajax dit seizoen niet veel aan spelen toe.

De Jong komt bij een club waar het onrustig is. Enkele dagen geleden stapte trainer Ron Jans op nadat hij was beschuldigd van racisme. Na Jürgen Locadia en Maikel van der Werff is De Jong de derde Nederlandse voetballer bij Cincinnati. Directeur van de Amerikaanse club is ook een Nederlander, Gerard Nijkamp.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.