Terug

Volg Vandaag Inside

'Siem de Jong keert definitief terug in de Eredivisie'

'Siem de Jong keert definitief terug in de Eredivisie'

2 dec 2020, 19:26

Siem de Jong keert terug op de Nederlandse velden, meldt Voetbal International. Hij wordt op korte termijn gepresenteerd bij SC Heerenveen.

De Jong, oud-speler van onder meer Ajax en PSV, ondertekende in februari een contract tot het einde van het jaar bij FC Cincinnati maar kreeg in november te horen dat zijn aflopende contract niet werd verlengd bij de club van Jaap Stam.

De Jong, die een transfervrije status geniet, kan daarom buiten de transferperiode om aangetrokken worden. De middenvelder speelde zestien wedstrijden in zijn periode bij FC Cincinnati, waarvan acht in de basis. Daarvoor kwam hij uit voor Ajax, Sydney FC, PSV en Newcastle United.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.