Terug

Volg Vandaag Inside

Shirt met misdruk HSV brengt bij veiling 3888 euro op

Shirt met misdruk HSV brengt bij veiling 3888 euro op

16 nov 2020, 13:01

De veiling van het shirt van voetballer Jan Gyamerah met zijn naam achterop verkeerd gespeld heeft bij een veiling 3888 euro opgebracht. De verdediger kwam in de wedstrijd tegen Holstein Kiel van afgelopen maandag het veld op in een shirt met achterop zijn naam verkeerd geschreven. Er stond Gaymerah in plaats van Gyamerah. De 25-jarige voetballer zelf had het ook niet gezien, net als zijn ploeggenoten.

De club had het 'unieke' shirt te koop aangeboden bij een internetveiling. De veiling duurde tot en met zondag '18.87 uur', verwijzend naar het oprichtingsjaar van Hamburgse club. Op dat moment stond de teller op 3888 euro. Het geld gaat naar de 'Hamburger Weg', een stichting voor sociale projecten voor kinderen en jeugd in Hamburg.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.