Terug

Volg Vandaag Inside

Sheraldo Becker na zeven wedstrijden topscorer van Bundesliga

Sheraldo Becker na zeven wedstrijden topscorer van Bundesliga

18 sep 2022, 19:31

Sheraldo Becker heeft 1. FC Union Berlin weer aan de koppositie in de Bundesliga geholpen. De aanvaller uit Amsterdam was thuis tegen VfL Wolfsburg de aangever bij de openingstreffer van Jordan Pefok en bepaalde zelf een kwartier voor tijd de eindstand op 2-0. Door zijn zesde competitiedoelpunt van het seizoen is Becker nu alleen topscorer van de Bundesliga.

De oud-aanvaller van onder meer ADO Den Haag nam voor zijn doelpunt de bal fraai aan op zijn borst en tikte de bal beheerst langs de doelman van Wolfsburg. Bij de uitploeg stond verdediger Micky van de Ven in de basis. De van PSV gehuurde Timo Baumgartl speelde bij Union Berlin weer zijn eerste competitiewedstrijd na het ondergaan van chemotherapie. De verdediger werd in de 62e minuut gewisseld.

Union Berlin staat na zeven wedstrijden bovenaan met 2 punten voorsprong op Borussia Dortmund en 5 op landskampioen Bayern München.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.