Terug

Volg Vandaag Inside

'Shenzhen FC wil Jordi Cruijff als opvolger van Donadoni'

'Shenzhen FC wil Jordi Cruijff als opvolger van Donadoni'

11 aug 2020, 17:22

De Italiaanse coach Roberto Donadoni is "in goed overleg" opgestapt als coach van de Chinese voetbalclub Shenzhen FC. De voormalige ploegmaat van Marco van Basten, Ruud Gullit en Frank Rijkaard bij AC Milan won slechts twee van de veertien wedstrijden.

Shenzhen FC maakte het vertrek dinsdag bekend. Chinese media weten te melden dat Jordi Cruijff een van de voornaamste kandidaten is om Donadoni op te volgen. De Nederlander vertrok vorige maand als bondscoach van Ecuador. Hij had vorig jaar het Chinese Chongqing Dangdai Lifan onder zijn hoede.

De Italiaan wist degradatie vorig seizoen niet te voorkomen. Door het faillissement van Tianjin Tianhai kon het team blijvenuit komen in de CSL, de hoogste Chinese divisie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.