Terug

Volg Vandaag Inside

Shaw verlengt tot 2023 bij Manchester United

Shaw verlengt tot 2023 bij Manchester United

18 okt 2018, 18:58

MANCHESTER (ANP) - Luke Shaw heeft zijn contract bij Manchester United tussentijds verlengd. De nieuwe verbintenis houdt in dat hij tot juni 2023 bij de club blijft, met een optie voor nog een jaar.

De verdediger (23) kwam in 2014 over van Southampton, maar onder meer door blessures brak hij tot voor kort niet echt door. Dit seizoen lijkt hij echter te zijn uitgegroeid tot een vaste kracht in het elftal van coach José Mourinho. Shaw keerde onlangs ook terug in de selectie van het nationale elftal, nadat hij was gepasseerd voor het WK.

Onder Louis van Gaal was Shaw al eerder basisspeler bij United, tot hij in 2015 een beenbreuk opliep in een wedstrijd tegen PSV.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.