Terug

Volg Vandaag Inside

Shaw terug in Engelse selectie

Shaw terug in Engelse selectie

30 aug 2018, 18:10

LONDEN (ANP) - Luke Shaw is terug in de selectie van het Engelse voetbalelftal. Bondscoach Gareth Southgate heeft de verdediger van Manchester United opgeroepen voor de ontmoetingen met Spanje en Zwitserland. In maart 2017 kwam Shaw (23) voor het laatst in actie als international, als invaller in een duel met Duitsland.

Southgate heeft vijf spelers buiten de groep gelaten die op het wereldkampioenschap in Rusland nog wel van de partij waren. Onder hen Ashley Young. De back van Manchester United speelde op het WK vijf keer. Engeland drong door tot de halve finale, waar het verloor van Kroatië.

Young beschouwt zijn interlandloopbaan min of meer als voorbij. Gary Cahill en Jamie Vardy lieten eerder al weten terug te treden. ,,Toch blijven ze beschikbaar voor het geval we in een cruciale wedstrijd spelers met ervaring nodig hebben'', zei Southgate. ,,Verder blijven ze bescheiden op de achtergrond.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.