Terug

Volg Vandaag Inside

Shaw opent score tegen Italië met snelste goal ooit in EK-finale

Shaw opent score tegen Italië met snelste goal ooit in EK-finale

11 juli 2021, 21:08

Engeland heeft in de finale van het EK voetbal tegen Italië razendsnel een voorsprong genomen. De thuisploeg opende op Wembley al in de 2e minuut de score. Luke Shaw rondde een voorzet van Kieran Trippier doeltreffend af. Daarmee bracht de verdediger van Manchester United de snelste treffer ooit in een EK-finale op zijn naam.

Shaw, die in Londen zijn zestiende interland afwerkt, had nog niet eerder voor Engeland gescoord. Voor Italië is het de eerste achterstand in een reeks van negentien interlands.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.