Terug

Volg Vandaag Inside

Shaqiri aan de slag in Franse competitie

Shaqiri aan de slag in Franse competitie

23 aug 2021, 19:11

Peter Bosz ziet de selectie van Olympique Lyon steeds meer vorm krijgen. De Zwitserse international Xherdan Shaqiri komt voor 6 miljoen euro over van FC Liverpool. Hij heeft zijn handtekening onder een contract voor drie seizoenen gezet, zo meldt Lyon.

De 29-jarige Shaqiri speelde eerder voor FC Basel, Bayern München, Internazionale en Stoke City. Olympique Lyon versterkte zich de afgelopen weken ook al met Emerson Palmieri (Chelsea), Damien Da Silva (Rennes) en Henrique Silva (Vasco da Gama).

Coach Bosz is de Franse competitie slecht begonnen met Olympique Lyon, met slechts 2 punten uit drie competitieduels.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.