Terug

Volg Vandaag Inside

Shakira en Gerard Piqué na relatiebreuk gespot bij honkbalwedstrijd zoon

Shakira en Gerard Piqué na relatiebreuk gespot bij honkbalwedstrijd zoon

9 juni 2022, 08:25

Nadat Shakira en Gerard Piqué afgelopen weekend bekend maakten een einde te maken aan hun relatie, werden de twee alweer gespot bij een honkbalwedstrijd van hun zoon in Tsjechië. Hoewel de twee niet samen zaten, waren ze beide aanwezig om hun kind aan te moedigen. Dit meldt Entertainment Tonight.

Hoewel zowel Shakira als Gerard geen reden heeft opgegeven voor hun breuk, zou de Spaanse voetballer de zangeres meerdere malen bedrogen hebben tijdens hun relatie. Nadat Shakira hem op heterdaad betrapt zou hebben met een andere vrouw, woont Piqué al een paar maanden niet meer in hun gezamenlijke huis.

Het stel, dat sinds 2010 samen was, heeft twee zonen: Milan (9) en Sasha (7). Shakira en Gerard ontmoetten elkaar op de set tijdens de opnames van haar videoclip voor het nummer Waka Waka (This Is Time For Africa), wat het themanummer voor het WK voetbal in 2010 werd.

Volgens ingewijden zou de zangeres meerdere malen geprobeerd hebben om haar relatie met Gerard te lijmen, maar nadat ze voor de zoveelste keer bedrogen werd was voor haar uiteindelijk de maat ook vol. "Haar enige belang is het geluk van haar kinderen en daar gaat ze zich volledig op richten, ook pijnlijk het ook is dat hun vader niet meer bij hen woont."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.