Terug

Volg Vandaag Inside

Sevilla wint opnieuw met goal in blessuretijd

Sevilla wint opnieuw met goal in blessuretijd

1 okt 2020, 23:16

Ook de tweede wedstrijd in de Spaanse competitie heeft Sevilla pas in de slotfase naar zich toe getrokken. De ploeg met spits Luuk de Jong in de basis versloeg Levante met 1-0 door een goal in blessuretijd van invaller Youssouf En-Nesyri.

Vorige week pakte Sevilla eveneens de overwinning, op bezoek bij Cadiz (1-3), door twee late treffers. In de eerste thuiswedstrijd van het seizoen voor de winnaar van Europa League duurde het ook ruim negentig minuten voordat de beslissing viel. Doelpuntmaker En-Nesyri had De Jong twintig minuten voor tijd al afgewisseld.

Athletic Bilbao ging op eigen veld met 1-0 onderuit tegen Cadiz. Unai Lopez, vorige week nog goed voor twee treffers in het juiste doel, scoorde in eigen doel.

Cadiz eindigde de wedstrijd met negen man na twee gele kaarten voor Carlos Akapo en invaller Alvaro Negredo. Laatstgenoemde had slechts tien minuten nodig om weer van het veld gestuurd te worden. De tweede gele kaart kreeg Negredo voor een schwalbe.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.