Terug

Volg Vandaag Inside

Sevilla wint met Promes ook thuis van Lazio

Sevilla wint met Promes ook thuis van Lazio

20 feb 2019, 20:58

SEVILLA (ANP) - Sevilla heeft zich geplaatst voor de achtste finales van de Europa League. In de return in Spanje wist Sevilla met 2-0 van Lazio te winnen. In Rome hadden Quincy Promes en zijn ploeggenoten al met 1-0 gewonnen.

Promes viel vorige week in het laatste kwartier in voor Sergio Escudero. De Oranje-international, die bij Sevilla tegenwoordig als vleugelspeler de hele linkerflank moet bestrijken, begon woensdag weer op de bank. Na zes minuten moest Escudero er wegens een blessure uit en kwam Promes in het veld.

In de 20e minuut zette Wissam Ben Yedder Sevilla op voorsprong. De spits had in de heenwedstrijd ook al gescoord.

Rode kaarten

Lazio-spelers Francesco Acerbi, Joaquin Correa en Ciro Immobile waren dicht bij de gelijkmaker. Promes schoot aan de andere kant net over het doel. De 27-jarige voormalig FC Twente-speler zag hoe Pablo Sarabia de wedstrijd tien minuten voor tijd besliste (2-0).

Beide ploegen eindigden met tien man. Franco Vazquez van Sevilla kreeg na een uur zijn tweede gele kaart. Adam Marusic (Lazio) kreeg ruim tien minuten later rood.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.