Terug

Volg Vandaag Inside

Sevilla wint met De Jong en Rekik weer in de slotfase

Sevilla wint met De Jong en Rekik weer in de slotfase

28 nov 2020, 21:59

Voor de derde keer in een week tijd heeft de Spaanse voetbalclub Sevilla in de slotfase de overwinning naar zich toegetrokken. Met Karim Rekik en Luuk de Jong als basisspelers zegevierde de ploeg van trainer Julen Lopetegui met 1-0 bij Huesca. Invaller Youssef En-Nesyri maakte in de 83e minuut het enige doelpunt.

Rekik mocht na twee invalbeurten in de Champions League voor het eerst starten bij Sevilla, de winnaar van de Europa League. De 25-jarige verdediger werd na ruim een uur spelen, met geel op zak, gewisseld door Lopetegui. De Jong ging 10 minuten later van het veld. Vanaf de kant zagen de twee Oranje-internationals hoe de Marokkaanse spits En-Nesyri hun ploeg weer een late zege bezorgde.

Vorige week won Sevilla in La Liga met 4-2 van Celta, door doelpunten in de laatste 5 minuten van twee invallers. Dinsdag in de Champions League tegen Krasnodar viel het winnende doelpunt van Munir El Haddadi in de 95e minuut (1-2). Sevilla kwalificeerde zich daardoor al voor de knock-outfase. In de Spaanse competitie klimt de ploeg uit Andalusië door de zege op Huesca voorlopig naar de vijfde plek.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.