Terug

Volg Vandaag Inside

Sevilla verslaat Osasuna door laat doelpunt van concurrent De Jong

Sevilla verslaat Osasuna door laat doelpunt van concurrent De Jong

1 mrt 2020, 15:07

Sevilla heeft de competitiewedstrijd tegen Osasuna ternauwernood met 3-2 gewonnen. De ploeg van Luuk de Jong verspeelde een 2-0-voorsprong, maar maakte in blessuretijd alsnog de winnende treffer. Sevilla komt op 46 punten, 9 minder dan FC Barcelona dat later tegen zondag tegen Real Madrid speelt.

Zonder Luuk de Jong liep Sevilla in de eerste helft uit naar 2-0. Youssef En-Nesyri maakte op aangeven van Oliver Torres de 1-0. Lucas Ocampos verdubbelde de voorsprong in de blessuretijd van de eerste helft. Na de rust deden de bezoekers uit Pamplona wat terug via Aridane.

Met de benutte strafschop van Roberto Torres kwam Osasuna een kwartier voor tijd op gelijke hoogte. De ploeg speelde toen al geruime tijd met tien man, omdat doelman Sergio Herrera na hands met rood van het veld was gestuurd.

Met Luuk de Jong in de slotfase in de ploeg zette Sevilla druk. En-Nesyri tikte in de 93e minuut een bal die door Jules Kounde was teruggelegd goed binnen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.