Terug

Volg Vandaag Inside

Sevilla verliest in blessuretijd

Sevilla verliest in blessuretijd

2 mrt 2019, 21:41

HUESCA (ANP) - Sevilla heeft in de Spaanse competitie een pijnlijke nederlaag moeten incasseren. De ploeg van Quincy Promes ging bij hekkensluiter Huesca diep in blessuretijd onderuit: 2-1. Invaller Luis Avila tekende in de achtste minuut van de extra tijd voor de winnende treffer.

Huesca was vroeg in de wedstrijd op voorsprong gekomen via Juanpi. Lang bleef het 1-0, maar in de 84e minuut bracht Wissam Ben Yedder uit een strafschop Sevilla op gelijke hoogte. Promes was bij de ploeg uit Andalusië al na een uur gewisseld.

Sevilla blijft nu steken op de zesde plaats, met drie punten minder dan Alavés dat de vierde plek in handen heeft. De verrassend sterk presterende ploeg van trainer Abelardo won met 2-1 bij degradatiekandidaat Villarreal. De top vier in Spanje plaatst zich voor de Champions League.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.