Terug

Volg Vandaag Inside

Sevilla tegen Lazio in Europa League

Sevilla tegen Lazio in Europa League

17 dec 2018, 14:43

NYON (ANP) - De wedstrijd tussen Lazio en Sevilla is een van de meest aansprekende affiches van de zestien duels in de eerste knock-outronde van de Europa League. Dat is het resultaat van de loting in het Zwitserse Nyon. Trainer Marcel Keizer en spits Bas Dost treffen met Sporting Portugal ook een Spaanse tegenstander, Villarreal.

Sevilla, recordwinnaar van het tweede Europese toernooi met vijf titels, is de laatste winnaar van de Europa League die in het toernooi zit. Sevilla won in 2016. De winnaars van 2017 (Manchester United) en 2018 (Atlético Madrid) zijn actief in de Champions League.

Jonathan de Guzman en Jetro Willems gaan met Eintracht Frankfurt naar Oekraïne. Sjachtar Donetsk werd gekoppeld aan de Duitse club.

De eerste wedstrijden vinden in principe plaats op donderdag 14 februari, een week later staan de returns op het programma. De finale is deze editie op 29 mei in het olympisch stadion van Bakoe in Azerbeidzjan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.