Terug

Volg Vandaag Inside

Sevilla raakt achterop in Spanje

Sevilla raakt achterop in Spanje

13 jan 2019, 19:13

BILBAO (ANP) - Sevilla begint langzaam maar zeker af te haken in de Spaanse titelstrijd. De ploeg uit Andalusië incasseerde in Bilbao tegen Athletic Club de vierde nederlaag van het seizoen: 2-0. Spits Iñaki Williams maakte beide doelpunten in stadion San Mamés, waar Quincy Promes alleen de laatste 20 minuten mocht meedoen bij de bezoekende ploeg.

Sevilla had drie dagen eerder in het Spaanse bekertoernooi nog met 3-1 gewonnen in Bilbao. Beide ploegen treffen elkaar woensdag opnieuw, dan in Sevilla voor de return in de achtste finales van de Copa del Rey.

Sevilla stond dit seizoen in La Liga een tijdje aan kop, maar het elftal van trainer Pablo Machin raakte de laatste weken achterop door heel wat remises. De club neemt nu de derde plaats in met zeven punten achterstand op FC Barcelona, dat later op zondag nog in actie komt tegen Eibar. Atlético Madrid heeft vijf punten meer dan Sevilla.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.