Terug

Volg Vandaag Inside

Sevilla pakt Europa League dankzij fenomenale Luuk de Jong

Sevilla pakt Europa League dankzij fenomenale Luuk de Jong

22 aug 2020, 00:55

Sevilla heeft vanavond voor de zesde keer in haar geschiedenis de Europa League weten te winnen. Het versloeg in Keulen tegenstander Inter Milan met 3-2.

Inter begon de wedstrijd goed en kwam binnen vijf minuten op een 1-0 voorsprong door een scherpe Romelu Lukaku. Via een penalty wist hij zijn ploeg naar een 1-0 voorsprong te schieten.

Niet veel later begon de motor die Luuk de Jong heet te lopen. Met twee wonderbaarlijk mooie kopgoals wist hij zijn ploeg naar een 2-1 voorsprong te brengen. Niet veel na de 2-1, maakte Godín alweer de gelijkmaker.

In de tweede helft deden beide ploegen het iets rustiger aan. Toch wist Diego Carlos in de 74ste minuut de 3-2 te maken middels een mooie omhaal. Daarmee wist Sevilla de zesde Europa League in haar geschiedenis te winnen.

Bekijk de doelpunten hieronder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.