Terug

Volg Vandaag Inside

Sevilla na winst steviger in top vier Spanje

Sevilla na winst steviger in top vier Spanje

17 mrt 2021, 22:08

Sevilla blijft in Spanje in de race voor kwalificatie voor de Champions League van volgend seizoen. De nummer vier won woensdag van Elche, 2-0. Sevilla heeft nu 9 punten voorsprong op nummer vijf Sociedad. Het verschil met nummer drie Real Madrid is nog slechts 3 punten. In Spanje gaan de beste vier naar de Champions League.

Youssef En-Nesyri opende vlak voor rust de score voor Sevilla. Kort voor het eindsignaal zorgde Franco Vázquez voor de tweede treffer. Luuk de Jong en Karim Rekik begonnen op de bank bij Sevilla. Rekik viel zo'n 10 minuten voor tijd in, De Jong zo'n 5 minuten.

Elche staat nog net boven de degradatiestreep.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.