Terug

Volg Vandaag Inside

Sevilla met tien man gelijk bij Legánes

Sevilla met tien man gelijk bij Legánes

23 dec 2018, 19:16

LEGANÉS (ANP) - Sevilla is achterop geraakt bij FC Barcelona en Atlético Madrid. Terwijl de concurrenten in de titelstrijd in Spanje zaterdag al hadden gewonnen, verspeelde Sevilla een dag later twee punten bij Legánes: 1-1. De ploeg uit Andalusië kwam daarmee nog goed weg, want de gelijkmaker viel pas in blessuretijd.

Sevilla begon de tweede helft met tien man. Franco Vazquez had op weg naar de kleedkamers arbiter Alejandro Hernández een en ander toegevoegd en kreeg daarvoor de rode kaart. Tot het tiental dat weer naar buiten kwam, behoorde ook Quincy Promes met zijn elfde invalbeurt. Het stond op dat moment al 1-0 voor de ploeg uit de voorstad van Madrid, door een vroeg doelpunt van Mikel Vesga. Ibrahim Amadou was dichtbij bij de gelijkmaker. Hij kopte tegen de paal. In de blessuretijd kopte Wissam Ben Yedder alsnog raak, op aangeven van Roque Mesa: 1-1.

Sevilla kwam op 32 punten. Barcelona heeft er na de zege op Celta de Vigo (2-0) vijf meer. Atlético versloeg zaterdag Espanyol (1-0) en heeft 34 punten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.