Terug

Volg Vandaag Inside

Invaller De Jong kan puntenverlies Sevilla niet voorkomen

Invaller De Jong kan puntenverlies Sevilla niet voorkomen

16 feb 2020, 15:12

Sevilla heeft in de strijd om deelname aan de Champions League punten laten liggen tegen degradatiekandidaat Espanyol. Met Luuk de Jong slechts als invaller kwam de ploeg van trainer Julen Lopetegui niet verder dan 2-2, waardoor het vijfde bleef in La Liga.

Sevilla kwam na een kwartier op voorsprong. Uit een voorzet van Suso kopte de Argentijn Lucas Ocampos raak. De gasten uit Barcelona hadden zaterdag een flinke tegenvaller te verwerken gekregen met het wegvallen wegens een blessure van Raúl de Tomás, de aanwinst die er de laatste weken op los scoorde. Toch slaagde Espanyol er in de achterstand om te buigen. In de 35e minuut moest de VAR eraan te pas komen om een overtreding van Sevilla-verdediger Sergi Gómez op Jonathan Calleri te beoordelen als een overtreding. Gómez kwam er goed vanaf met geel, maar Adrián Embarda schoot vanaf de rand stafschopgebied raak: 1-1.

Kort na rust zette de Chinees Wu Lei op aangeven van Calleri zijn ploeg zelfs op voorsprong. Espanyol raakte in de 69e minuut Víctor Sánchez kwijt met zijn tweede gele kaart. Tien minuten later werd het gelijk via uitblinker Suso, maar verder kwam Sevilla niet.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.