Terug

Volg Vandaag Inside

Sevilla haalt weer een huurling uit Italië

Sevilla haalt weer een huurling uit Italië

20 aug 2018, 19:02

SEVILLA (ANP) - Sevilla heeft opnieuw een huurling weggeplukt uit Italië. De Spaanse club presenteerde maandag de Franse middenvelder Maxime Gonalons, die bij AS Roma niet kon rekenen op veel speeltijd. De 29-jarige Gonalons kwam afgelopen seizoen tot zestien wedstrijden in de Serie A.

AS Roma versterkte zich flink deze zomer, waardoor het uitzicht van de Fransman op speelminuten verder vertroebelde. Gonalons speelde eerder jarenlang bij Olympique Lyon, de club waarbij hij ook werd opgeleid. De middenvelder droeg acht keer het shirt van de nationale ploeg.

Sevilla haalde eerder al André Silva op huurbasis binnen. De Portugese spits kwam afgelopen seizoen in dienst van AC Milan slechts tot twee doelpunten in de Serie A. Bij zijn debuut voor Sevilla zondag tegen Rayo Vallecano tekende Silva direct voor een hattrick (1-4).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.