Terug

Volg Vandaag Inside

Sevilla geeft Ajax het goede voorbeeld tegen Getafe

Sevilla geeft Ajax het goede voorbeeld tegen Getafe

23 feb 2020, 21:30

Sevilla heeft Ajax het goede voorbeeld gegeven. De club hield zondagavond het hoofd koel in de uitwedstrijd tegen Getafe en zegevierde met 3-0.

Sevilla loste Getafe af als nummer drie van de ranglijst van La Liga. Getafe staat nu vierde en blijft in de race voor rechtstreekse kwalificatie voor de Champions League.

Getafe speelde net als donderdag, toen het Ajax met 2-0 versloeg in de Europa League. De ploeg maakte veel overtredingen waardoor het spel vaak stil lag. Getafe kreeg ook zes gele kaarten.

Het lukte Sevilla om zich niet helemaal uit het spel te laten halen. Lucas Ocampos, Fernando en Jules Koundé scoorden voor de bezoekers. Luuk de Jong speelde de hele wedstrijd voor Sevilla en bereidde de 0-2 van Fernando voor.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.