Terug

Volg Vandaag Inside

Sevilla derde na zege op Huesca

Sevilla derde na zege op Huesca

29 okt 2018, 00:03

SEVLLA (ANP) - Sevilla is geklommen naar de derde plaats in de Spaanse competitie. De ploeg van Quincy Promes won met 2-1 van SD Huesca.

Sevilla heeft twee punten minder dan FC Barcelona, dat eerder op de dag de topper van Real Madrid met grote cijfers (5-1) won. Deportivo Alavés staat na de 2-1-zege op Villarreal tweede met één punt meer dan Sevilla, Atlético heeft net als Sevilla negentien punten.

Het stond lang 0-0 in het Estadio Ramón Sánchez Pizjuan in Sevilla. Scheidsrechter David Medié Jiménez keurde na ingrijpen van de VAR twee doelpunten van Sevilla af. In de 65e minuut was het wel raak. Pablo Sarabia schoot van dichtbij raak op aangeven van Wissam Ben Yedder. Ruim tien minuten later verdubbelde Sarabia de marge, nu na een voorzet van Franco Vazquez. Jorge Pulido maakte in blessuretijd nog de 2-1.

Promes begon het duel op de bank. De Nederlandse buitenspeler mocht in de tweede helft invallen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.