Terug

Volg Vandaag Inside

Sevilla-coach klopt zichzelf op de borst: 'De wissels waren erg goed'

Sevilla-coach klopt zichzelf op de borst: 'De wissels waren erg goed'

17 aug 2020, 10:00

Sevilla-coach Julen Lopetegui zag zijn keuze voor wissels beloond worden in de halve finale van de Europa League tegen Manchester United. De coach bracht in de 56e minuut Luuk de Jong en Munir El Haddadi in het veld en zag De Jong twintig minuten later de 2-1 maken.

'Achter iedere verandering die we aanbrengen zit een doel en een plan', zei de winnende coach. 'De wissels waren goed, omdat de spelers die we inbrachten goed waren. We konden ons hoofd niet boven water houden, we hadden lengte nodig.'

Lopetegui was heel blij en tevreden met het bereiken van de finale, waarin vrijdag de winnaar wacht van het duel tussen Internazionale en Sjachtar Donetsk. 'We hebben een fantastische ploeg verslagen, zonder twijfel de beste ploeg van United van de afgelopen jaren. Vooral in de tweede helft hadden we het heel lastig, maar we hebben karakter getoond.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.