Terug

Volg Vandaag Inside

Sevilla-middenvelder Gudelj bevestigt coronabesmetting

Sevilla-middenvelder Gudelj bevestigt coronabesmetting

29 juli 2020, 22:45

De speler van de Sevilla die besmet is met het coronavirus, is Nemanja Gudelj. De oud-speler van onder meer Ajax, AZ en NAC Breda, maakte dat zelf bekend via Instagram. De 28-jarige middenvelder liet weten dat het hem goed gaat en dat hij nergens last van heeft. "Ik hoop snel terug te kunnen keren bij mijn ploeggenoten om ze te helpen met de laatste doelen van het seizoen. Tot snel!", meldde Gudelj.

De voetballer is in quarantaine gegaan en mist mogelijk de wedstrijd uit de achtste finale van de Europa League tegen AS Roma. Sevilla en AS Roma treffen elkaar volgende week donderdag in Duisburg. De achtste finale wordt in één duel beslist.

Sevilla kwam eerder woensdag naar buiten met het bericht dat een van zijn spelers zondag positief had getest op het virus, maar noemde geen naam. "Hij vertoont geen symptomen, verkeert in goede gezondheid en zit thuis in isolatie", aldus Sevilla, waar ook Luuk de Jong onder contract staat.

Sevilla heeft de spelers en staf opnieuw getest en de uitslagen zijn donderdagochtend bekend. Als er geen nieuwe besmettingsgevallen zijn, wil de club de training later op donderdag hervatten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.