Terug

Volg Vandaag Inside

Servië zonder recordinternational Ivanovic

Servië zonder recordinternational Ivanovic

22 aug 2018, 20:29

BELGRADO (ANP) - De Servische bondscoach Mladen Krstajic heeft na het tegenvallende WK in Rusland zijn selectie flink opgeschoond. Voor de komende wedstrijden in de Nations League tegen Litouwen en Roemenië, op 7 en 10 september, kregen onder anderen doelman Vladimir Stojkovic, verdediger Dusko Tosic en recordinternational Branislav Ivanovic geen uitnodiging. Ajacied Dusan Tadic behoort wel tot de groep van 23 spelers.

Servië begon het WK met winst op Costa Rica, maar moest na nederlagen tegen Zwitserland en Brazilië na de groepsfase al naar huis. Het leidde tot heel wat kritiek op Krstajic, onder anderen van middenvelder Luka Milivojevic die openlijk vraagtekens zette bij de tactische keuzes van de bondscoaches. De aanvoerder van Crystal Palace is een opvallende afwezige in de selectie voor de komende interlands.

De 34-jarige Ivanovic werd tijdens het WK recordinternational van Servië. De verdediger van Zenit Sint-Petersburg droeg 105 keer het shirt van de nationale ploeg. Tadic is nu met 56 interlands na Aleksandar Kolarov (79) de meest ervaren international in de selectie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.