Terug

Volg Vandaag Inside

Servet met eerste contract Messi wordt geveild: verwachte opbrengst tussen 350 en 585 duizend euro

Servet met eerste contract Messi wordt geveild: verwachte opbrengst tussen 350 en 585 duizend euro

1 feb 2024, 15:29

Voetballiefhebbers kunnen binnenkort bieden op het servet waarop Lionel Messi in 2000 zijn eerste contract bij Barcelona heeft getekend. Dat meldt de Spaanse krant La Vanguardia. De verwachting is dat het servet bij een veiling in maart voor een bedrag tussen de 350.000 euro en 585.000 euro onder de hamer gaat.

Op het servet staan onder meer de handtekeningen van de Argentijnse stervoetballer en Carles Rexach, die indertijd een technische rol had bij de Catalaanse club. Het 'document' werd getekend tijdens een lunch bij La Reial Societat de Tennis Pompeia in Barcelona.

Messi arriveerde in de jeugd van Barcelona op 13-jarige leeftijd in 2000. Hij won met de club onder meer vier keer de Champions League en tien landstitels, voordat hij in 2021 afscheid nam. De inmiddels 36-jarige Messi speelt tegenwoordig bij Inter Miami.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.