Terug

Volg Vandaag Inside

Sergio Romero rijdt bolide van 200.000 euro in de prak

Sergio Romero rijdt bolide van 200.000 euro in de prak

20 jan 2020, 15:19

Sergio Romero heeft op Blue Monday, op weg naar de training, zijn bolide in de prak gereden. De 32-jarige keeper van Manchester United, die in het verleden bij AZ onder de lat stond, was op weg naar de club voor de training.

De Engelse krant The Mirror publiceerde een foto van een witte sportauto, vermoedelijk een Lamborghini, die total loss in de vangrail was geëindigd. De club bevestigde dat het om de auto van de Argentijn ging.

Romero speelde van 2007 tot 2011 bij AZ. Trainer Louis van Gaal haalde hem in 2015 naar United, waar hij nauwelijks aan spelen toekomt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.