Terug

Volg Vandaag Inside

Sergio Ramos terug bij Real Madrid voor beslissend duel

Sergio Ramos terug bij Real Madrid voor beslissend duel

8 dec 2020, 18:58

Sergio Ramos keert voor de laatste groepswedstrijd in de Champions League terug in de selectie van Real Madrid. De aanvoerder van de Spaanse kampioen liep vorige maand bij de nationale ploeg een dijbeenblessure op. Zonder de 34-jarige verdediger presteerde de Madrileense ploeg de afgelopen weken wisselvallig.

Ramos hervatte onlangs de groepstraining en behoort net als rechtsback Dani Carvajal, ook terug na een blessure, tot de selectie van 21 spelers die trainer Zinedine Zidane formeerde voor het duel met Borussia Mönchengladbach. Real Madrid staat op de derde plaats in groep B met 7 punten, evenveel als Sjachtar Donetsk en 1 punt achter koploper Gladbach. Internazionale, dat de Oekraïnse club Sjachtar ontvangt, maakt met 5 punten ook nog kans op een plek in de knock-outfase van de Champions League.

Zidane kan in de afsluitende groepswedstrijd niet beschikken over de aanvallers Eden Hazard, Mariano Diaz en Luka Jovic en de middenvelders Federico Valverde en Martin Ødegaard. Het duel in Madrid staat onder leiding van arbiter Björn Kuipers.

De dertienvoudig kampioen van Europa bleef nog nooit steken in de groepsfase van de Champions League. Zidane, die onder druk staat vanwege de grillige prestaties van zijn elftal, wilde niet ingaan op vragen over de dreigende uitschakeling. "Ik denk alleen maar aan winnen en bovenaan eindigen in deze groep", zei de Fransman. "Deze club en deze spelers zijn gewend om onder druk te presteren. We kunnen wel over van alles praten en speculeren, maar wij weten waar het om gaat."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.