Terug

Volg Vandaag Inside

Sergio Ramos stellig: ‘Messi verdient de Ballon d'Or'

Sergio Ramos stellig: ‘Messi verdient de Ballon d'Or'

29 nov 2021, 15:44

Als spelers van de rivaliserende clubs Real Madrid en FC Barcelona vochten Sergio Ramos en Lionel Messi elkaar jarenlang de tent uit, maar het duo lijkt het tegenwoordig goed met elkaar te kunnen vinden. De 35-jarige verdediger noemt Messi - heel toevallig zijn teamgenoot bij PSG - zelfs de beste voetballer ter wereld. 

De Spanjaard maakte zondag zijn debuut voor PSG en stond in het duel met AS Saint-Étienne voor het eerst als teamgenoten op het veld met Messi. Na afloop van de wedstrijd had Ramos lovende woorden over voor de 34-jarige Argentijn. ‘Het is een genot om met hem te spelen, ik voel me bevoordeeld', zei de verdediger. 'Voor mij is hij altijd al één van de beste spelers, of misschien wel gewoon de beste ter wereld geweest. Maar nu ik bij hem in het team zit, kan ik hem nog beter op waarde schatten.’

Maandag wordt de Ballon d'Or weer uitgereikt, in het Théâtre du Châtelet in Parijs. Messi behoort tot de dertig genomineerden en volgens Sergio Ramos is zijn ploeggenoot de enige juiste winnaar. ‘Ja, hij is een unieke speler’, antwoordde Ramos tegenover ESPN op de vraag of Messi de Gouden Bal verdient. ‘Ik zal altijd de kandidaten in mijn team verdedigen en hij is heel belangrijk voor het team.’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.