Terug

Volg Vandaag Inside

Sergiño Dest geniet van waardering: 'Mensen vinden dat Ajax mij terug had moeten halen'

Sergiño Dest geniet van waardering: 'Mensen vinden dat Ajax mij terug had moeten halen'

28 dec 2023, 09:05

Sergiño Dest hoort met plezier aan dat veel mensen hem graag weer in het Ajax-shirt hadden willen zien spelen, zo vertelt hij in gesprek met De Telegraaf.

Ajax klopte in de periode van Sven Mislintat niet aan bij de Amerikaanse-voetballer: "Daar heb ik niet echt een mening over. Er was een nieuw bestuur en zij beslissen. Ik vind het wel leuk om te horen dat veel mensen vinden dat Ajax mij terug had moeten halen."

Uiteindelijk maakte de 23-jarige verdediger op huurbasis de overstap naar PSV: "Eerlijk gezegd had ik in het begin helemaal niet de instelling om terug te gaan naar Nederland, maar ik kreeg ineens zo'n goed gevoel. De warmte die de mensen van PSV me gaven, had ik even nodig in mijn carrière. Weer een goed gevoel krijgen en me echt thuis voelen. Dan kan ik van daaruit weer mezelf laten zien."

Na slechts 38 wedstrijden voor Ajax maakte Sergiño Dest in 2020 de overstap naar FC Barcelona: "Het was een speciaal gevoel om voor Barcelona te spelen, omdat mijn grote idool Ronaldinho daar ook heeft gespeeld. Ik heb echt genoten van die tijd. De laatste tijd was het wat minder, maar ik ben dankbaar dat ik bij zo'n historische club heb kunnen spelen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.