Terug

Volg Vandaag Inside

Sensationele terugkeer Ronaldo in de maak: ‘Ik zal hem overtuigen’

Sensationele terugkeer Ronaldo in de maak: ‘Ik zal hem overtuigen’

14 mei 2021, 09:37

Keert Cristiano Ronaldo terug bij Sporting Portugal? Als het aan Dolores Aveiro, de moeder van de Portugese vedette ligt, wel. Ronaldo wordt al tijden in verband gebracht met een terugkeer op het oude nest en Aveiro doet er nog een schepje bovenop. 

Sporting kroonde zich deze week tot kampioen van Portugal, dus zocht de club Aveiro op om iets te zeggen over het kampioenschap. De moeder van Ronaldo deed de fans van Sporting ook een belofte. 'Ik zal naar Italië gaan om met Cristiano te praten. Volgend jaar zal hij in het Alvalade (stadion van Sporting, red.) spelen, ik zal hem overtuigen’, beloofde Aveiro voor de camera van Tvi24.

Ronaldo is met Juventus bezig aan een teleurstellend seizoen. De Oude Dame dreigt een Champions League-ticket mis te lopen en af te stevenen op de Europa League. Volgens Italiaanse media ziet de Portugees niets in de Europa League, en zou hij Turijn willen verlaten. Sporting, dat zich al wél plaatste voor de Champions League, lijkt voor Ronaldo een serieuze optie om er zijn carrière af te sluiten. 

De club uit Lissabon haalde in 1997 de toen nog piepjonge Ronaldo weg uit de jeugdopleiding van Nacional. Na 31 optredens in het eerste elftal, stapte de aanvaller over naar Manchester United. Nu, achttien jaar later, kan Ronaldo terugkeren op het oude nest.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.