Terug

Volg Vandaag Inside

Sensatie Isak helpt Willem II weer aan zege

Sensatie Isak helpt Willem II weer aan zege

2 apr 2019, 22:08

Willem II heeft dinsdag gewonnen bij Heracles Almelo (4-3) en opnieuw stond Alexander Isak aan de basis van de zege. De jonge aanvaller nam de eerste twee treffers voor zijn rekening en bereidde de laatste twee - van Vangelis Pavlidis en Marios Vrousai - zeer fraai voor.

In een spectaculair duel kwam Heracles desondanks tot twee keer toe bijna uit verloren positie terug. Eerst van 0-3 naar 2-3, vervolgens van 2-4 naar 3-4. In de vijf minuten extra tijd kwam de thuisclub echter niet verder dan dat.

In het afgelopen weekeinde benutte Isak drie strafschoppen in het gewonnen duel met Fortuna (3-2). In 10 duels voor zijn nieuwe club maakte hij inmiddels 10 doelpunten.

Willem II, dat Heracles tot op 2 punten is genaderd, doet volop mee in de strijd voor een plaats in de play-offs.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.