Terug

Volg Vandaag Inside

Senesi valt af bij Argentijns voetbalelftal

Senesi valt af bij Argentijns voetbalelftal

6 nov 2020, 12:45

Verdediger Marcos Senesi van Feyenoord moet nog even wachten op zijn debuut in de selectie van Argentinië. De 23-jarige verdediger behoorde tot de voorselectie van bondscoach Lionel Scaloni voor de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Paraguay en Peru, maar hij viel af toen Scaloni de groep terugbracht tot 25 spelers. Nicolás Tagliafico van Ajax behoort wel tot de groep.

Senesi heeft zich na een moeizame start ontwikkeld tot een belangrijke kracht in de achterhoede bij Feyenoord. De Argentijn vormt het centrale duo met de Serviër Uros Spajic. De verdediger zorgde donderdag tijdens de met 3-1 gewonnen wedstrijd tegen CSKA Moskou in de Europa League voor het enige smetje op de avond door de bal ongelukkig in eigen doel te koppen.

Argentinië begon de kwalificatiereeks richting het WK van 2022 in Qatar vorige maand met overwinningen op Ecuador (1-0) en Bolivia (1-2). Volgende week donderdag speelt de ploeg van aanvoerder Lionel Messi in eigen land tegen Paraguay, op 17 november nemen de 'Albicelestes' het op tegen Peru.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.