Terug

Volg Vandaag Inside

Senesi mist uitduel met IF Elfsborg

Senesi mist uitduel met IF Elfsborg

25 aug 2021, 15:33

Marcos Senesi mist donderdag de uitwedstrijd van Feyenoord tegen IF Elfsborg in de play-offs om een plaats in het hoofdtoernooi van de Conference League. De Argentijnse verdediger is nog onvoldoende hersteld van de blessure die hij zondag in het thuisduel met Go Ahead Eagles opliep.

Het is nog niet bekend hoelang Senesi aan de kant staat. Hij is achtergebleven in Rotterdam. Senesi dacht zondag zelf dat zijn blessure meeviel.

Feyenoord verdedigt een voorsprong van 5-0 in Zweden. Trainer Arne Slot heeft de 17-jarige Mimeirhel Benita opgenomen in zijn selectie. Justin Bijlow en Fredrik Aursnes zijn eveneens op het vliegtuig naar Zweden gestapt. Ze zijn echter niet inzetbaar. Bijlow moet een schorsing uitzitten. Aursnes is niet speelgerechtigd voor de voorronden van de Conference League.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.