Terug

Volg Vandaag Inside

Senegal in halve finale Afrika Cup

Senegal in halve finale Afrika Cup

10 juli 2019, 22:15

Senegal heeft zich als eerste geplaatst voor de halve finale van de Afrika Cup. De formatie van bondscoach Aliou Cissé won in de Egyptische hoofdstad Cairo van Benin. Het werd in het 30 Juni Stadion 1-0.

Idrissa Gueye van Everton scoorde in de 70e minuut. Kort daarvoor werd een doelpunt van Liverpool-aanvaller Sadio Mané namens Senegal afgekeurd, kennelijk omdat hij luttele centimeters buitenspel stond.

In de 82e minuut kreeg Olivier Verdon van Benin de rode kaart.

Senegal speelt nu tegen de winnaar van Madagaskar - Tunesië. De overige kwartfinales zijn Nigeria - Zuid-Afrika en Ivoorkust - Algerije.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.