Terug

Volg Vandaag Inside

Sem Steijn met vader mee naar Al-Wahda

Sem Steijn met vader mee naar Al-Wahda

11 juni 2019, 20:42

In navolging van zijn vader Maurice Steijn vertrekt ook zijn zoon Sem Steijn bij VVV-Venlo. Het Haagse duo gaat aan de slag bij Al-Wahda in de Verenigde Arabische Emiraten. De 45-jarige Maurice Steijn als hoofdtrainer en de 17-jarige middenvelder als speler. De tiener wordt door ADO Den Haag voor een jaar verhuurd aan Al-Wahda.

VVV kwam pas dinsdag met de officiële bevestiging van het afscheid van Steijn als hoofdtrainer. Het nieuws was afgelopen zondag al uitgelekt. Algemeen directeur Marco Bogers ziet Steijn met pijn in het hart vertrekken. ''De onderlinge band die we hadden was iets heel bijzonders. We werkten heel nauw samen. Natuurlijk is het zonde dat Maurice vertrekt, maar deze kans mogen we hem niet ontnemen.''

Ook manager voetbalzaken Stan Valckx betreurt het vertrek van Steijn, die sinds 2014 werkzaam was in Venlo. ''Hij heeft de afgelopen jaren laten zien fantastisch te kunnen presteren. Jammer dat hij ervoor kiest VVV te verlaten, maar een nieuwe stap in zijn carrière is geen onlogische keus.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.